Sunday, 18 January 2015

Antara yang paling aku tak suka

Sebenarnya before ni aku ni tulis pasal #throwback zaman kecik mengecik aku...hahaha
Tapi dan-dan sambil nak tunggu boss datang chair meeting ni, aku rasa membuak keinginan aku nak tulis pasal ni.. Hari ni aku nak listkan antara apa yang aku tak suka buat... antaranya : -

1) Aku tak suka g petrol station - kiranya Malas nk g isi minyak,nak kena g bayar kat kaunter (maklumlah tak de cc). kekadang minyak smpi E..haisshhh..cop..cop..E tu means "Elek" ea...hihihi

2) Aku tak suka nak g ATM, nak kena keluarkan duit, pastu abis , kena keluarkan duit lagi...kan best kalo sekali keluarkan duit, duit tu beranak terus dalam purse aku jadi banyak..hahahaha

3)Aku tak berapa suka minum air manis, kalo ada pun minum air isotonic..kalo ada pun sbb aku tak de pilihan, kalo ada pun sebab aku teringin. okay!full stop.

4) Aku tak suka nak gosok baju, kalo bole aku nak beli baju yang tak perlu nak gosok, kalo boleh lepas basuh, baju tu terus licin..kalau laaaa kan..kalau...

5) Aku tak suka sangat berada di tempat yang lapang..lapang..selapang-lapanganya...contoh mcm kat tengah lautan , and aku berada kat atas rakit...contoh lagi...kat tanah lapang....kiri kanan tak de pokok...may b mcm kat padang pasir kot....aku tak tahu nak cakap perasaan aku camne...takut ke? atau aku mmg dot dot dot.....

6) Aku tak suka tempat tinggi....bole pitam if aku dok tempat tinggi and tengok keadaan sekeliling...dulu kekecik aku berani...time sekolah perasaan takut melampau tu datang..hehehe...tapi ada cite sebenarnya pasal ni...nntilah if aku ingat aku share kat #throwback zaman kecik aku. tapi kan aku berazam this year nk jadi berani berada di tempat yang tinggi..doa kan ea...berangan je

7) aku tak suka g konsert, even aku minat gila kat seseorg artis tu, Tapi aku masih belum jadi gila untuk bersesak-sesak , semata-mata nk tgok artis pujaan aku

8) Aku tak suka pakai eyeshadow, aku rasa Kalau aku pakai eyeshadow muka aku tak cantik langsung,,muahahahahaha 

9) aku tak suka ais. 

10) aku tak suka org potong zink, besi dll...aku rasa ngiluuuuuuuuuuu..benci

Hurmm..ni di antara ape aku benci...antara top 10 laaa kiranya...hahahahaha