Wednesday, 23 May 2012

MAJLIS BERSAMA BFF PADA 2 REJAB

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Hye..hye..bye...bye...eh...silap....hye kengkawan sygss.......pertamanya syukur kehadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya dapatlah kite bersama-sama menjayakan program ini (feeling2 YB)hahahhahaha....jgn jelik, jgn muyak..ok..bahasa banjar start digunakan pakai...ayuhai....bungol banar laaa...

Alhamdulillah..alhamdulillah...alhamdulillah....thanks tak terhingga kepada kengkawan yang telah sama menjayakan program kite dimalam 2 Rejab..alhamdulillah.....syukur saya ada kawan-kawan seperti kamu semua (yaya,yana,afrina,idah), mungkin itu malam terakhir kite untuk bersama seperti itu kan..then tak lama lagi yana akan duduk KL...so dah tak dapat nak kumpul berlima lagi...saya lak tak lama lagi akan ada tanggungjawab sendiri, may b still ada masa untuk bersama tp dah tak macam sekarang ni......mcm tu juga idah kan...tp kengkawan, walau apa pun keadaan kite...kite tetap bersahabat....huhuhuhu...kekal selamanya...


Tp sayangnya pd malam semalam sy tak amik picture untuk diabadikan didalam entry ini..huaaaaa.....tapi tak mengapalaaaa.....apa yg kite lakukan bersama pada malam kejadiaan lagi penting dari sibuk amik pic kan????ok frennnnnnnnnnnn....love uuuuuuuuuuuuuuuuuu..muaaaahhhhhhhhhhh!!!!

p/s : Entry kali ni agak sopan kan....sebab..sebab...sebab.......hummmm....adalah...rahsia....hehhehheheh