Thursday, 29 March 2012

KURSUS KAHWIN - Part 1 (Emosi)

Manusia ni sukar nak diduga kan
Kadang2 angin x de ribut x de tetiba je nak naik angin x memasal
Gurau pun nak di anggap serious
sedangkan sebelum ni sendiri  mulut pun main lepas jerk
Bila time angin puting beliung datang
Semua benda nak jadi hal
ah..kekadang aku pun sama gak...
Mesti org yang terkena angin tu akan terkulat2,terkebil2 dek kena penangan angin x memasal...
hehehehehe
Geng2 antu mmg suke ler manusia marah x tentu hala..
Buat geng dia jadi makin ramai
kan?kan?kan?

Last week aku g kursus pra perkahwinan
Seronok gak dapat menimba ilmu
Masuk je, terasa kembali balik zaman2 sek agama dulu..
Ingat Lek apa yg pena belajar dulu
Zaman muka naif dedulu..naif ker??
Hihihihi..
Tp aku bukan nak cite zaman aku sekolah dulu
Nak cite pun nnti dulu (occay, ayat berbelit aku dah kuar)......jap nak cite..jap x nak cite..keh3
Ah..membebel laaaa....aku nak cite pasal aku g kursus tu..
Agagagagaga...
Masa Kursus tu
Ada sorang penceramah tu,
Dia cakap laaaa, perempuan ni lain macm sikit emosi nya
kdg2 susah nk faham laaa senang cite
so bagi lelaki if nak kawen kena sedia dari segi mental semua
katanya lagi....perempuan ni mmg suke bercakap..kira mmg azalinya banyak bercakap
and perempuan ni..kalo di lihat memang ada angin...angin tu di namakan angin TAK MEMASAL.
keh3....lawak2...mesti ustaz tu dah pengalaman kan??
so share lerr tuwwwwww....
So lelaki takut tak??hihihi
So pd aku normal laaaa, setiap orang ada kekurangan
Terima laa pasangan kite seadanya
Selain menghormati pasangan ,
Jangan sekali kite lupakan Allah
Kalau kite x nak Allah lupakan kita....


ok....tatattatatatatata




2 comments:

  1. byk2 entry..aku paling suke part berak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..lawak ar ko ni..aku x de cite sal berak pun...ko ada masalah nk berak...aku ade ubat...nak tak?

      Delete

Thanks frens :D

"Kehilangan" kucing kesayangan Mulat, Pocil, Popit

Assalammualaikum... Mulat. Entry ni sebenanrnya dah lama ada dalam draft, cuma aku tak publish . Waktu tu aku masih beremosi bila aku ...