Cinta abg Abil kepada kak Gee

Assalam,

ABIL FIKRI & FAUZIAH

Siapa kah mereka?hmmm..pastinya kisah cinta mereka berdua pasti hangat menjadi bualan, bagaikan cinta adam & hawa, namun siapa tahu Allah telah turunkan ujian kepada mereka berdua..dahulunya kehidupan mereka pastinya penuh gelak dan tawa, pastinya penuh gurau dan senda..pastinya banyak yang mereka kongsi bersama...suatu waktu dulu...semuanya dulu...tapi sekarang abg abil hanya dapat melihat kak gee terbaring dihadapan mata... walaupun baru mengecapi kebahagiaan rumahtangga namun Allah memberi ujian terhadap mereka...berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul..bukan senang..bukan mudah..tapi itulah yang harus di tempuhi oleh Abg Abil..

Sama2 lah kite meringankan beban mereka dengan memberikan sedikit bantuan...tak kira dalam bentuk apa sekali pun.Bersama mendoakan  agar Allah akan memberikan apa yang terbaik untuk mereka berdua...hanya Allah maha mengetahui..

Bagi sesiapa yang ingin menghulurkan bantuan dari segi wang ringgit. Sila masukkan di no. acc seperti yang tertera di bawah ini


Nama : Abil Fikri Ahmad
Bank: CIMB Bank
Account No: 0506-0040577-52-1
H/P No : 016-2634258

Nama : Abil Fikri Ahmad
Bank: Maybank
Account No: 1551-71094-087
H/P No : 016-2634258


 
 
Bantulah apa yang kita mampu, Kite sndiri tak pasti apa nasib sebenar kite pada masa akan datang..
 
 
 

Comments

Popular Posts